KTHHeader

KTH X - Dricksvatten & Hälsa

Datum: 2019-08-21

Tid: 17:00 - 19:00

Plats: D3, Lindstedtsvägen 5, D-huset, huvudbyggnaden, våningsplan 3, KTH Campus

Sista anmälningsdag: 2019-08-20

Dricksvatten & Hälsa

Föredragshållare Ingegerd Rosborg, senior vid institutionen för Hållbar utveckling, Miljövetenskap och Teknik (SEED)

Ingegerd har studerat samband mellan försurat vatten och hälsa vilket visade på vilken betydelse vattnets och dess mineralbalans har för hälsan. Har givit ut boken: Drinking water minerals and mineral balance: Importance, health significance, safety precautions. Ingegerd är även näringsterapeut och årmineral-analytiker. Hon kommer att presentera några intressanta patientfall såsom "friska utan mediciner”.

Anmälan

Genom att registrera dig som deltagare på något av våra event godkänner du även att vi hanterar dina personuppgifter i vårt alumnnätverk. Mer info

Avanmälan

Antal anmälda: 1